Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

 Έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις

Ψωνίστε «έξυπνα» και οικονομικά μέσα στις εκπτώσεις, καλύπτοντας κάθε κενό στη γκαρνταρόμπας σας.  Ήρθε η ώρα για shopping που δεν θα αδειάσει το πορτοφόλι σας! 
Αρπάξτε την ευκαιρία της αγοράς πιο «κλασσικών» ρούχων, μονόχρωμων ή και με έντονα χρώματα, που θα φοράτε τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια. Οι παρακάτω προτάσεις αποτελούν τις πιο “must” αγορές την περίοδο των εκπτώσεων...

Ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν την πιο «έξυπνη» αγορά των εκπτώσεων... αφού βρίσκονται μέσα στο κέντρο της μόδας! Είναι μοντέρνες, ευκολοφόρετες και φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι! 
                   Μαύρη ολόσωμη φόρμα No.Pic by Chip & Chip
                                     Mfstyle.gr

Μαύρο φόρεμα

Σκεφτείτε έξυπνα και αγοράστε ένα μαύρο φόρεμα που θα το φοράτε από τις πρωινές ώρες του γραφείου μέχρι το βράδυ. Φέτος, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα μαύρο φόρεμα μίνι, μίντι ή μάξι που θα σας βγάλει απο τη δύσκολη θέση του τι θα φορέσετε σε κάθε περίσταση ενώ θα είστε πάντα καλοντυμένες. Συνδυάστε τα με statement κοσμήματα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση...
  

Μαύρο Μίντι φόρεμα Helmi



Μαύρο μάξι φόρεμα Helmi

Δερμάτινα

Στις εκπτώσεις επενδύστε σε δερμάτινες φούστες ή παντελόνια. Κλασικό και απαραίτητο κομμάτι για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, η μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο είναι ιδανική επιλογή για το γραφείο ή και για κομψές βραδυνές εμφανίσεις. Το στοιχείο του eco leather δίνει έναν σέξι χαρακτήρα στο σύνολο. Συνδυάστε με λευκό πουκάμισο και gladiator πέδιλα.


Φούστα μέχρι το γόνατα Eco leather No.Pic by Chip & Chip

Το μαύρο παντελόνι 

Ένα μαύρο παντελόνι είναι ενα "must" κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα. Τώρα στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να επενδύσετε σε ενα τέτοιο κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις.

Μαύρο παντελόνι κολάν Helmi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου